Follow

Agoda Penang

mobile

Fauzi Nasi Kerabu, Kuala Terengganu

Cari makanan best kat Terengganu?
Perut masih belum lapar sebab baru lepas balun keropok lekor MYR10. Tapi memandangkan waktu kami di Kuala Terengganu ni singkat, maka adik saya ajak juga gi breakfast + lunch di sini.

Baru tiba. Matahari dah nak terpacak.


Tapi ayam dok bakar lagi


Cari tempat duduk kosong dan bersih


Last2 kemas sendiri. Pinggan orang yang terdahulu diletak di meja sebelah


Areef lap meja sendiri


Orang dok berbaris lagi untuk mengambil makanan


Ayoyo...


Mmmmm


Ayam ni mcm best je


Kebanyakan lauk dah nak habis


Inilah rupa nasi kerabu yang ditunggu tunggu


Tak lama lepas tu semua dah habis




Kaunter bayaran
Location: Berhampiran Flat Sri Kolam
Serving:  Nasi kerabu
Budget: standard Kuala Terengganu
Waiting time: self service
Operation time:morning to noon
Capacity: 100 person
Parking: roadside
Entertainment:
Childseat: yes
Toilet: Yes.
Nasi kerabunya mmg sedap dan banyak pilihan. Cuma harap tahap kebersihan dan servis tu perlu dipertingkatkan lagi.