Follow

Agoda Penang

mobile

Kedai Makan Sedap: Anjung Keli, Kangar

Perlis adalah negeri yang mempunyai makanan yang sedap, murah dan makan pun puas. Kali ni saya singgah di Anjung Keli yang terletak dalam kawasan Kangar. Berdekatan dengan Kampus IPG kawasan perlis, tempat ini agak sukar dicari oleh orang yang pertama kali sampai ke Perlis. pada saya dalam banyak2 restoran yang saya pernah lawati, disini ulam-ulamnya memang yang terbaik dan paling banyak pilihan/variety. Ulam yang mungkin anda tak pernah jumpa pun ada. Disini kami berbelanja sebanyak MYR56 dan kami rasakan harganya berbaloi. Sure kami akan kesini lagi jika kami ke Perlis. Dibawah ada sedikit maklumat yang saya ingin kongsikan bersama.


Parking yang luas disediakan. Parking Bas pun boleh


Meja yang banyak untuk menampung pelanggan yang ramai


Bawal goreng yang rangup


pelbagai lauk


Pelbagai jenis pencicah


Pelbagai buah


Ulam bunga betik


Ulam apa ni ye?




Tu dia lauk


Tu dia ikan bakar


masakan yang power2 belaka



Nampak macam sedap kan?

Address: Medan Sri Pulai,, Jalan Behor Pulai, 01000 Kangar, Perlis( GPS:6.430143, 100.216870)
Phone:019-443 3384
Serving: Local food
Dish: more than 100?
Operation time: Lunch time
Capacity: 200~300 people
Parking: Provided
Chilseat: provided
Toilet: provided
Entertainment: radio
My good comment: Fried fish was crispy and a lot varieties of Ulam. I never see any restaurant have too many ulam like this and even some ulam is the thing you have never seen before.

Mohon share