Follow

Agoda Penang

mobile

Kedai Makan Sedap: Aziz Mee Pak Ngah, Sg.Dua Butterworth

Kalau anda menggunakan highway ke Alor Star dari selatan, jangan lupa singgah di Sungai Dua. Tak jauh mana pun tempat yang saya nak rekomen ni sebab jaraknya cuma 1km dari highway sahaja dan sebelum anda memasuki tol PLUS utara.

menu kegemaran
pemandangan dari luar

Time tak ramai orang

kaunter

pemandangan sawah dari restoran

Nasi goreng pun ada


Location: Sungai Dua, Butterworth, Penang. (Before Petron) 
GPS: 5.446320, 100.422400. Mudah je nak kesini.
Serving: Mee Udang, Mee Rebus, Char Koey Teow, Satay(Purnama), Sotong Kangkung
Operation hour: about 5pm~1am. Sometime open for lunch.
Capacity: about 100 person
Waiting time: about 5 min
Parking: roadside
Toilet: provided
Babychair: provided
Entertainment: radio
MY comment: Menggunakan resepi yang sedap sehingga menjilat pinggan dan antara kedai makan yang sedap di Pulau Pinang.

tolong share kan.