Follow

Agoda Penang

mobile

David's Diner Ipoh

Kebetulan saya ada tugas di Ipoh dan singgah disebuah restoran yg menyediakan Makanan Amerika Sebenar. Saya tak pernah pergi Amerika dan teringin juga nak rasa the true American Food tu. Saya tak pandai nak judge rasa american mcm mana. So saya bawa sorang kawan yg pernah pi America dan suka makan american food masa kat sana.

Lokasi : B-G-1, Ground Floor, Greentown Square, Jalan Dato Seri Ahmad, 30450 Ipoh, Perak
Operating time: Mon-Sun 11:00 am-10:30 pm
Serving: American (New), American (Traditional), Breakfast, Burgers, Diners, Italian, Mexican, Pizza, Sandwiches, Seafood, Steakhouses, Tex-Mex and Vegetarian
Waiting time: 20~30min(patty dibuat selepas order) 
Parking: Parking Lot. MYR1 will be paid by restaurant for above MYR20 purchase, 
Toilet: Yes
Entertainment: Radio 
Budget: My burger set+ honeydew juice+Service charge+GST= MYR27.20. 
My comment: Food memang rasa America dan ambiance dalam restoran tu menambahkan lagi keseronokan disini.

tolong share kan 



sijil halal jakim dipamerkan disini




















Post-Name
Reviewed by Reviewer-Nameon August 25 2015
Rating: Your-Rating