Follow

Agoda Penang

mobile

Salma restaurant,Hat Yai

Lets find Halal Food in Thailand...
Hotel kami without breakfast.Malas nak amik sebab tujuan kami ke Thailand nak makan local food.So pada pagi tu kami berjalan ke Hamid Restaurant lagi.Tapi malangnya ramai org dan nak tunggu makanan sampai mungkin lambat.So kitorang jalan depan sikit(lebih kurang 50m) dan jumpa satu lagi restaurant muslim.

Restoran ni dari luar nampak ala kadar je tapi dalam dia pun cantik jugak.






Location : 50m  dari Hamid Restaurant
Speciality: Thai food
Budget: MYR20 above
Operation hour: morning until mid night
Serving time: 30 min(if crowded)
Capacity:50 person
Parking : not provided
Entertaintment: No
childseat:Couldn't find
toilet : provided
Surau:no
Credit card payment:Forgot to ask.But no VISA & Mastercard sign shows.





My Good comment:Lebih kurang sama mcm Hamid Restaurant cuma saiz kecik sikit.
My bad comment:Lebih kurang sama mcm Hamid Restaurant.
Lepas breakfast kat sini,kami pun terus berkemas utk bertolak ke Krabi.

Bersambung...