Follow

Agoda Penang

mobile

Fish Spa Kg.Luanti Ranau

Kemudian kami ke Fish Spa yang terletak bersebelahan dengan entrance Sabah Tea. Entrance fee sebanyak MYR5 dikenakan dan bawa masuk kamera pun dikenakan bayaran. Tapi bagi saya kamera tak patut dikenakan bayaran. dah nama pun tempat pelancongan. Tak ada value added pun pada kamera. tempat memang naturally dah cantik. Kalau takat pengurusan sampah dan sebagainya, kos tu boleh diambil dari entrance fee.

Jambatan gantung ni free

Nak pegang ikan besar sekor pun geli.Inikan pula berpuluh2.

Senyum control geli

 Yang special ikan ni bukan dok dalam kolam. Diorang dok dalam sungai dan sepatutnya diorang boleh go somewhere else tapi diorang tetap nak dok situ juga. Itulah uniknya fish spa disini.