Follow

Agoda Penang

mobile

Restoran Desa View, Ranau

On the way balik ke Kundasang, perut pun dah lapar dan kami decide untuk singgah di local restoran iaitu Desa View.Pukul 7:30pm di Ranau ibarat macam kol 12pm di Butterworth. Kiri kanan dah gelap dan kedai banyak yang dah tutup. Ini lah restoran yang kami jumpa dan kebetulan ada satu bas ekspress singgah disitu untuk makan.Kira restoran ni mcm RnR on the way dari Sandakan ke KK.